KOZMETIKAI OXIGÉNTERÁPIA

Nagy öröm számunkra, hogy eredményes évek után az Oxygeni Hair mellett megálmodtuk és megvalósíthattuk az Oxygeni Skin-t és a kozmetikai oxigénterápia kezelést. Olyan multifunkciós termékeket alkottunk meg, amely nem csak a haj, hanem az arcbőr és a test teljes felületén alkalmazható, és amelyek kíméletesen segítenek enyhíteni és megszüntetni a különböző bőrproblémákat.

Sajnos sok esetben az arcon és fejbőrön jelentkező tünetek kapcsolatban állnak és összefüggnek egymással, de van, hogy a test különböző pontjain is megjelennek ezek a problémák. Ilyen lehet a seborrhea, az ekcéma, az allergia, vagy a dehidratált, érzékeny bőr, valamint a zsíros és száraz bőr.

A hajgyógyászat magába foglalja a fejbőrt érintő problémákat, így gyakran fordultak hozzánk, ha a bőr más felületén tapasztaltak változást, az egészséges bőrtől eltérő állapotot. Az Oxygeni Hair and Skin termékei sok esetben segítettek enyhíteni, vagy teljesen megszüntetni a vendégek problémáit. Pontosan emiatt szerettünk volna segíteni egy olyan vonallal, amely nem csak a hajról, hanem a test teljes egészéről gondoskodik.