Tudnivalók az oxigénterápiás kezelésről

Az oxigénterápiás kezelés az immunrendszer erősítésén alapszik. Mélynyomású tiszta oxigén segítségével közel 70 féle vitamint és ásványi anyagot juttatunk a fejbőrbe, amelyek aktivizálják a hajhagymákat és segítik a sejtanyagcserét. Ha gondoskodsz szervezeted napi szintű, megfelelő tápanyagellátásán, ezzel segítesz a szervezetednek ellenállni, visszafordítani vagy gyógyítani a haj- és fejbőrproblémákat.

Fontos, hogy vendégeink életmódjukkal, táplálkozási szokásaikkal, otthoni hajápolási rutinjukkal és bizonyos javaslatok betartásával hozzájáruljanak a kezelés hatékonyságához. Mi hátráltatja és mi növeli a kezelés hatékonyságának esélyét? Mit javaslunk és mit nem a kezelés ideje alatt? Mit tehetsz azért, hogy az elért eredmény tartós legyen, és egyáltalán milyen eredményre számíthatsz?

Az oxigénterápia a haj-, bőr- és fejbőrproblémákkal küzdő vendégeink 97%-a számára eredményes kezelést kínál.

Új oxigénterápiás vendégeink számára célszerűbb ha telefonon jelentkeznek be a szalonba, hogy teljeskörű tájékoztatást kapjanak a kezelésről és a kontraindikációkról.

Időpontkérésre emellett online felületünkön is lehetőség van.

A kezelés iránti nagy érdeklődés miatt érdemes időben bejelentkezni, nyílt napjainkra minimum 1 héttel előtte ajánlott.

A bejelentkezést követően kérjük vendégeinket, hogy olvassák el a kezelésről szóló tudnivalókat, különösen a kezelés előtti időszakra vonatkozó tájékoztatást.

Kérünk, érkezz pontosan az oxigénterápiás kezelésedre! Amennyiben elmulasztod lemondani időpontodat, és telefonon sem ér el téged hajgyógyászod, ha bérleted van, levonunk egy alkalmat a bérletedből, illetve ha nincs bérleted, a következő alkalommal, amikor igénybe szeretnéd venni az oxigénterápiás kezelést, ki kell fizetned az előzőleg elmulasztott alkalmat is.

Maximum 10 perc késést tudunk tolerálni. 10 perc késés után hajgyógyászod nem köteles fogadni és elvégezni az oxigénterápiás kezelést. Az adott alkalmat viszont ki kell fizetned vagy egy alkalom levonásra kerül a bérletedből.

Köszönjük!