„Napjainkban az emberek több mint a 90%-a valamilyen fejbőrproblémával küzd.”

Az Oxigénterápia kezelés segítséget nyújt abban, hogy a fejbőr egészséges legyen, segít a hajhagymák erősödésében, ezáltal könnyebben elindul a haj növekedése. Napjainkban az emberek több mint a 90%-a valamilyen fejbőrproblémával küzd. A nem megfelelő termékek használata, a stresszes életmód, a helytelen táplálkozás, a káros környezeti hatások, nagyvárosi élet vagy akár genetikai tényezők is kiválthatják ezeket a hajgyógyászati problémákat.

oxigénterápia története

Bácsalmási Mariann

AZ OXIGÉNTERÁPIA TÖRTÉNETE

  • 1994-ben egy híres bőrgyógyász orvos hosszas kutatás és fejlesztés után kifejlesztett egy speciális oxigénterápiás kezelést mellyel az ekcémás, pszoriázisos, bőrrákos és megégett betegeket kezelte kiváló eredménnyel és teljes biztonsággal. Ezeket a pozitív eredményeket számos neves orvosi intézet elismeri, és alkalmazza a világ minden táján.

  • Az eredmények sikerességét látva egy magyar hajgyógyász is felfigyelt az eredményekre, és a kezelést három év alatt tökéletesítette a hajgyógyászatban is! A terápia megálmodója Bácsalmási Mariann, aki az Oxygeni Hair vezető oktató hajgyógyásza és értékesítési vezetője.

  • Az oxigénterápia kezelés kíméletes és rendkívül eredményes hatóanyag bejuttatást tesz lehetővé, nincs irritácó és allergiás reakció. A kezelés eredményessége 97% -os és több mint 100.000 skalpon végeztük már el. A oxigénterápiával bejuttatott anyagok kétszer gyorsabban és hatékonyabban alkotnak hatóanyag raktárakat. Egész évben alkalmazható, nem szezonális kezelés!

Az eljárás lényege, hogy a 100%-os tisztaságú oxigént magas nyomással injektáljuk a bőr felső rétegén keresztül a bazális réteg sejtsoráig, a sejt és a sejtközötti állományba egyaránt.

Az oxigén önmagában tökéletesen hűt, nyugtat, továbbá segít a hám képzésben, a melanin szintézisben, a mirigyek működésében és a sejtosztódásban. Fokozza a sejtek anyagcseréjét, javítja a vérkeringést, regenerál, elősegíti a kollagén képződést, és hatására felerősödnek az öngyógyító folyamatok.

Az oxigén és a nyomás segítségével bejuttatott hatóanyagok belülről kifelé töltik fel a bőrt. Ezen feltöltő folyamat eredményeképpen a bőr visszanyeri megfelelő immunitását és beindulnak a szervezet öngyógyító folyamatai.

A környezeti ártalmak nap mint nap rombolják bőrünk egészségét. A szmog, az UV sugárzás és a légkondicionáló berendezések mindössze néhány példa a bőr egészséges működését veszélyeztető tényezők közül.

Az eljárás lényege, hogy a 100%-os tisztaságú oxigént magas nyomással injektáljuk a bőr felső rétegén keresztül a bazális réteg sejtsoráig, a sejt és a sejtközötti állományba egyaránt.

Az oxigén önmagában tökéletesen hűt, nyugtat, továbbá segít a hám képzésben, a melanin szintézisben, a mirigyek működésében és a sejtosztódásban. Fokozza a sejtek anyagcseréjét, javítja a vérkeringést, regenerál, elősegíti a kollagén képződést, és hatására felerősödnek az öngyógyító folyamatok.

Az oxigén és a nyomás segítségével bejuttatott hatóanyagok belülről kifelé töltik fel a bőrt. Ezen feltöltő folyamat eredményeképpen a bőr visszanyeri megfelelő immunitását és beindulnak a szervezet öngyógyító folyamatai.

A környezeti ártalmak nap mint nap rombolják bőrünk egészségét. A szmog, az UV sugárzás és a légkondicionáló berendezések mindössze néhány példa a bőr egészséges működését veszélyeztető tényezők közül.

AZ OXIGÉNTERÁPIA TÖRTÉNETE

1994-ben egy híres bőrgyógyász orvos hosszas kutatás és fejlesztés után kifejlesztett egy speciális oxigénterápiás kezelést mellyel az ekcémás, pszoriázisos, bőrrákos és megégett betegeket kezelte kiváló eredménnyel és teljes biztonsággal. Ezeket a pozitív eredményeket számos neves orvosi intézet elismeri, és alkalmazza a világ minden táján. Az eredmények sikerességét látva egy magyar hajgyógyász is felfigyelt az eredményekre, és a kezelést három év alatt tökéletesítette a hajgyógyászatban is! A terápia megálmodója Bácsalmási Mariann, aki az Oxygeni Hair vezető oktató hajgyógyásza és értékesítési vezetője.

bácsalmasi-mariann

Bácsalmási Mariann

Az eljárás lényege, hogy a 100%-os tisztaságú oxigént magas nyomással injektáljuk a bőr felső rétegén keresztül a bazális réteg sejtsoráig, a sejt és a sejtközötti állományba egyaránt. Az oxigén önmagában tökéletesen hűt, nyugtat, továbbá segít a hám képzésben, a melanin szintézisben, a mirigyek működésében és a sejtosztódásban. Fokozza a sejtek anyagcseréjét, javítja a vérkeringést, regenerál, elősegíti a kollagén képződést, és hatására felerősödnek az öngyógyító folyamatok. Az oxigén és a nyomás segítségével bejuttatott hatóanyagok belülről kifelé töltik fel a bőrt. Ezen feltöltő folyamat eredményeképpen a bőr visszanyeri megfelelő immunitását és beindulnak a szervezet öngyógyító folyamatai.

oxigénterápia

AZ OXIGÉN SZEREPE ÉS HATÁSA

Az oxigén ionok szerepe az emberi szervezetben az, hogy energiát vigyenek a sejteknek. Ha nincs meg ez az energia, akkor a szervezet hiányt szenved. A városi szmog, elektroszmog, zárt terek levegője mind-mind nagymértékben csökkentik a levegő ionizáltságának szintjét, vagyis energiáját.

Ha a bőrnek rossz az oxigén ellátása lelassul az anyagcseréje, elvékonyodik, elveszti rugalmasságát, a hajhagymák pedig megbetegszenek és elhalnak. Ugyanakkor a védekező mechanizmusa miatt a bőrünk és hajhagymáink állapotának javítására használt kozmetikai termékek nem képesek keresztül jutni az elszarusodott hámrétegen, ill. a bőr barrier rétegén. Egy előzetes kéregtelenítéssel eltávolítjuk az elhalt hámréteget.

A terápia során nem csak friss oxigént juttatunk a mélyebb rétegekbe, hanem az oxigén, mint hordozó molekula segíti a hatóanyagokat eljuttatni a megfelelő helyre. A módszer előnye, hogy tű használata nélkül bevisszük az oxigént és a bőr rendellenességeit kezelő szérumokat a sejtek közötti térbe, ahol a sejtek táplálását ellátó nyirokfolyadék található. A nyomás hatására az oxigén és a hatóanyagok egyenletesen oszlanak el a sejtközötti állományban, ez feltölti, simává, fiatallá teszi a kezelt felületet. Újra aktiválja a bőr természetes működését, segíti a sejtek regenerálódását. 

oxigén 2

AZ OXIGÉNTERÁPIA JÓTÉKONY HATÁSAI

  • Fiatalítja, regenerálja a bőrt, biztosítja annak hidratáltságát
  • Megtisztítja és finomítja a fejbőrt
  • Javítja a keringést, élénkíti az anyagcserét és segíti a méregtelenítést, ezáltal hatásos a hajhullások ellen
  • Enyhíti a bőr zsírosodását és az aknék, gyulladások megjelenését
  • Sejtmegújító hatású, javítja azok aktivitását és megerősíti a bőrt és kezeli a különböző fejbőrproblémákat
  • Csökkenti a környezet- és a táplálkozás káros hatásait
  • Az oxigén biztosítja a sejtmegújító hatása mellett a megújult sejt működéséhez szükséges hatóanyag-utánpótlást is. A bőr a gázok számára átjárható, tehát az oxigénnel a bőrbe juttatott anyagok mélyebbre jutnak, mint normál alkalmazás során.
oxigén

Milyen tünetekkel, illetve haj- és fejbőrbetegségekkel találkozunk a leggyakrabban?

Első sorban az intenzív hajhullás, post-covid hajhullás, androgén alopécia, zsíros vagy száraz fejbőr, korpásodás, fejbőr hámlás, irritált, viszkető fejbőr, száraz vagy zsíros korpa, sikertelen hajnövesztés, roncsolt haj, száraz, töredezett hajvégek, pikkelysömör, ekcéma az amivel hozzánk fordulnak. Fontos azonban, hogy mindezek mögött leggyakrabban immunológiai probléma rejlik. Szervi és lelki betegségeink egyaránt direkt hatással vannak immunrendszerünkre. Ennek következménye fejbőrünk és hajunk állapotán is kimutatható. Fejbőrünk hajszálaink táptalaja, amelyről épp olyan mértékben kell gondoskodnunk, mint bármely más bőrfelületünkről vagy szervünkről.

probléma

Oxigénterápiánk az immunrendszer erősítésén alapszik, aminek köszönhetően bármely fejbőr és hajgyógyászati probléma esetén alkalmazható, és látványos eredményt garantál. A kezelés 100%-osan megbízható és kockázatmentes, illetve 100%-ban organikus hatóanyagokra épül. A hajhagymák megfelelő oxigén-, vitamin- és ásványianyag ellátása révén új életre kapnak, megerősödnek és sűrűsödnek a hajszálak, a fejbőr pedig megtisztul a szennyeződésektől, és visszanyeri megfelelő pH értékét.

Az oxigénterápia kezelés bármilyen fejbőr és hajgyógyászati probléma esetén használható, és csökkenti a gyógyulási és regenerálódási időt.

A kezelés kismamák, anyukák, gyerekek számára is teljes biztonsággal ajánlott, 100% -ban kemikália mentes.

Az alábbiakban megnézheted, hogyan tud segíteni az oxigénterápia kezelés a fejbőrproblémák visszafordításában és fejbőrproblémák megelőzésében, a hajhullás ellen, a gyorsabb hajnövekedésben, a kemoterápia utáni hajnövesztésben, hajbeültetés előtt és után a fejbőr aktivitásának stimulálásában, a férfias kopaszodás elkerülésében és kezelésében, a kamaszkori fejbőrproblémák kezelésében.

Tudj meg többet a fejbőrproblémákról és azok megelőzéséről. Ha úgy érzed, hogy a te fejbőröd és hajad számára is  fontos lenne Oxigénterápia, akkor jelentkezz be hozzánk és próbáld ki a kezelést.

POST-COVID HAJHULLÁS

Muszáj szót ejtenünk a Covid-19 fertőzés utóhatásaként sokaknál fellépő post covid hajhullásról. A poszt covid tünetek listája nagyon hosszú de a hajhullás különleges hiszen a többi panasszal ellentétben az akut fertőzéses szakaszban általában még nyoma sincsen, inkább a későbbi hetekben, sőt hónapokban jelentkezik. Az aktív fertőzötteknél a fejbőrviszketés, fejbőr szárazság vagy épp túlzsírosodás a jellemző. A nőknél és a súlyosabb betegségen átesetteknél gyakoribb a poszt-covid szindróma kialakulása és esetükben még a hajhullás is komoly lelki traumát okoz. Hosszan tartó fertőző, lázas betegségek után a hajhullás nem ritka jelenség. A súlyos fertőzések nyomán kialakuló hajproblémák oka lehet a szervezetben fennálló gyulladásos állapot, a megbetegedés okozta fizikai és lelki stressz, illetve a betegség leküzdése során a szervezet energia szintjének, vitamin raktárainak megfogyatkozása.

 A betegségek utáni fokozott hajvesztés hónapokon keresztül, sőt akár több, mint fél éven át is tarthat. Az oxigénterápiával és az otthoni hajápoló termékekkel számos post covid hajhulláson tudtunk már segíteni. Ilyen betegségek után nagyon fontos a vitaminok és ásványi anyagok pótlása, mind külsőleg mind belsőleg, illetve a hajhagymák megfelelő oxigénellátásának fenntartása.

Te is post covid hajhullással küzdesz? Jelentkezz be egyik szalonunkba, hogy neked is segíthessünk!

HORMONÁLIS HAJHULLÁS

A terhesség időszakában és a kamaszkorban is lényegesen átalakul a hormonháztartás, amely direkt kihatással lehet a fejbőrre és a hajszerkezetre. Számos tünettel szembesülhetünk ezekben a szervezetet megpróbáltató időszakokban, mint például a túlzottan zsírosodó fejbőr, intenzívebb terhesség alatti hajhullás vagy éppen túl száraz fejbőr. Ezeket a problémákat a változó faggyútermelés, a nem megfelelő kollagénképződés, a fejbőr tápanyagellátásának csökkenése okozhatja. A terápiával és otthoni hajápoló termékeinkkel újra kezedbe veheted az irányítást hormonjaid felett. Nézz körül hajhullásra ajánlott termékeink és csomagjaink között.

Fontos, hogy odafigyeljünk fejbőrünk és hajunk egészségére, óvjuk a káros külső hatásoktól (UV-sugárzás, kemikáliák, magas vegyianyag tartalmú kozmetikumok, rendszertelen és egészségtelen táplálkozás), és gondoskodjunk megfelelő tápanyagellátásáról, hidratálásáról és tisztításáról. Ebben nyújt segítséget oxigénterápiánk!
A hormonális zavarok miatt kialakult haj és fejbőrproblémák kezelésében hatalmas szerepet játszanak az ásványi anyagok a vitaminok és az maga oxigén is. Fontos a kíméletes tisztítás, hidratálás, a fejbőr megfelelő pH szintjének helyreállítása illetve a már említett tápanyagpótlás.

A kamaszkor az egyik legkényesebb korszak egy ember életében – számos szervi, lelki, természetbeni átalakulás ideje. Mindezek mozgatórugója a nemi hormon termelésének beindulása, amelyek a bőr működésére is közvetlenül kihatnak. Az amúgy kis mennyiségben termelődő anyagok megsokszorozódnak, ahogyan például a faggyútermelés mennyisége is jelentősen fokozódik. Kamaszkorban azonban nemcsak az arcon jelennek meg a túlzott faggyútermelés okozta aknék, pattanások, de a fejbőr minősége is átalakul, a zsírosodás mértéke megnövekszik.

Oxygeni Hair hajgyógyászati kezelésünk hatékonyan orvosolja a már kialakult kamaszkori fejbőrproblémákat azáltal, hogy szakemberünk a fejbőr kéregtelenítését követően magas nyomású oxigénnel tisztítja és hidratálja a fejbőrt, valamint vitamin- és ásványi anyag hatóanyag-komplexumot juttat a fejbőr mély rétegeibe. Azonban a probléma megelőzéséhez is kiváló megoldást nyújt: stabilizálja a bőr pH értékét, fenntartja a bőr nedvességtartalmát és normalizálja a faggyúmirigy-termelődést.

Terhesség alatti hajhullás számos várandós nő számára okoz kellemetlenséget. Ebben az időszakban ugyanis átalakul a nők hormonháztartása, a hajszálak veszíthetnek tápanyagtartalmukból, a haj szárazzá, töredezetté válhat, a hajhullás különféle tünetei jelentkezhetnek, és akár a fejbőrirritáció különböző formái is felbukkanhatnak.

Az oxigénterápiás hajgyógyászati kezelés fellendíti a hajhagymák működését azáltal, hogy tiszta orvosi oxigén segítségével értékes vitaminokat és ásványi anyagokat juttat a fejbőr mélyébe, ahol a sejtanyagcsere történik. Ezáltal revitalizálja a fejbőrt, enyhíti a terhesség alatti hajhullás kellemetlenségeit. A kezelést hajgyógyász szakembereink végzik, akik a terápia megkezdése előtt mikrokamera segítségével felállítják a vendég diagnózisát, és személyre szabott kezelési tervet készítenek. A kezelés hatékonyságáért és kockázatmentességéért 100%-os garanciát vállalunk!

AUTOIMMUN HAJHULLÁS

Az autoimmun hajhullásnál nagyon fontos, hogy ez egy összetett probléma, amelynél nélkülözhetetlen, hogy megtaláljuk a probléma gyökerét. Meg kell találni a közvetlen kiinduló okot amely az autoimmun hajhullást okozza. Előfordulhat például autóimmun pajzsmirigy probléma, cöliákia, intolerancia vagy bármi olyan szervi megbetegedés amely gyulladást okoz a szervezetben.

Az oxigénterápiával és a helyes életmód betartásával rendkívül hatékonyan kezelhető az autoimmun hajhullás. Ebben a témában kérdeztük videónkban Nádasi Dóra hajgyógyászunkat, aki már rengeteg autoimmun hajhullásban szenvedő vendégén segített.

Fontos, hogy odafigyeljünk fejbőrünk és hajunk egészségére, óvjuk a káros külső hatásoktól (UV-sugárzás, kemikáliák, magas vegyianyag tartalmú kozmetikumok, rendszertelen és egészségtelen táplálkozás), és gondoskodjunk megfelelő tápanyagellátásáról, hidratálásáról és tisztításáról. Ebben nyújt segítséget oxigénterápiánk!
Fontos, hogy próbáljuk meg a stresszt csökkenteni az életünkben, hiszen a kezeletlen stressz is nagyon komoly hajhullást okozhat.
A hormonális zavarok miatt kialakult haj és fejbőrproblémák kezelésében hatalmas szerepet játszanak az ásványi anyagok a vitaminok és az maga oxigén is. Fontos a kíméletes tisztítás, hidratálás, a fejbőr megfelelő pH szintjének helyreállítása illetve a már említett tápanyagpótlás.

FÉRFIAS KOPASZODÁS

A férfias típusú kopaszodás oka leggyakrabban a genetikus alapú hajvesztés, ami bizonyos mértékig természetes, a kor előre haladtával megjelenő folyamat.

A férfias kopaszodás okai között leggyakoribb a DHT hormon túltengése, ami elsősorban a fejtetőn támadja meg a hajszálakat, és a férfias típusú hajhullás következtében megjelennek a jellegzetes patkó alakú kopasz felületek. Az androgén (hormonális) alopécia a férfiak hajhullásának leggyakoribb oka, melyet, mint ahogy a nevében is benne van, a hormonok okoznak.

Oxigénterápiás kezeléssel lehet segíteni a kopaszodás megállításán és új hajszálak növesztésében a fejbőr stimulálásával.

Az oxigénterápia kezelés során közel 70 féle vitamint és ásványi anyagot juttatunk a fejbőrbe, magasnyomású, tiszta, orvosi oxigén segítségével, ezáltal a hajhagymák fellélegeznek, megindul a hajnövesztés, erősödnek és sűrűsödnek a hajszálak. A hajhullás leküdéséhez, és a haj megerősítéséhez elengedhetetlen termékünk az otthoni hajápolásban a Hair Loss Shampoo hajhullás elleni sampon, a Vitamin Serum, amely közel 70 féle vitamint és tápanyagot tartalmaz, a H2O Thermal amely ásványi anyagokkal látja el a hajhagymákat és a fejbőrt, illetve a Pure Aloe Vera, amely segítségével a hatóanyagok egészen a hajhagymákig jutnak el.

A termékekből készült fejbőr permettel napi szinten kezelhetjük fejbőrüket, stimulálhatjuk a hajhagymáinkat.

HAJDÚSÍTÁS, HAJNÖVESZTÉS A NAGY NAP ELŐTT

menyasszony 1

Az esküvő előtti időszak egy nagyon izgalmas szakasz minden nő életében! Ez mindig egy óriási dilemma és kérdés: milyen legyen a hajam, hogy tökéletesen nézzek ki? Hiszen minden mennyasszony erre törekszik ilyenkor! Sajnos nem minden nő születik úgy, hogy fényes, dús hajkoronával rendelkezik. Az élettelen, fakó hajat nem lehet olyan könnyen formázni és a kontyok, fonatok sem úgy mutatnak, mint az előre kiválasztott képeken. A helyzetet nehezíti az is, hogy ezeknek a hajviseleteknek majdnem egy napig ki kell tartaniuk.

Oxigénterápiánk során nem csak friss oxigént juttatunk a mélyebb rétegekbe, hanem az oxigén, mint hordozó molekula segíti a hatóanyagokat eljuttatni a megfelelő helyre.  A kezeléssel megerősíthető és dúsítható a haj, és könnyen kezelhetővé és könnyen fésülhetővé válik.

menyasszony 2

KEMOTERÁPIA / SUGÁRKEZELÉS UTÁNI HAJNÖVESZTÉS

Az oxigénterápia hajnövesztés serkentő, hajdúsító és hajerősítő hatása nemcsak a fejbőr aktivitására van különösen jó hatással, de segít a sugárkezelés utáni lelki felépülésben is azáltal, hogy meggyorsítja a hajszerkezet regenerációs idejét. Kezelésünkkel ötször kevesebb idő alatt nyerheted vissza eredeti, a sugárkezelés megkezdése előtti frizurádat!

A kezelést megelőzően minden esetben javasoljuk, hogy egyeztess kezelőorvosoddal az oxigénterápia megkezdéséről. Ugyan kezelésünknek semmiféle kockázata nincs, 100%-ban megbízható, organikus hatóanyagainak köszönhetően, mégis fontos, hogy orvosod értesüljön róla.

A kemoterápia mialatt elpusztítja a rákos sejteket, számos negatív hatással lehet bőrünkre. Sugárkezelés során bőrünk – fejbőrünk is – kiszáradhat, gyulladások jelentkezhetnek, és nagyobb százalékban ki van téve irritációnak, a káros környezeti hatásoknak. Nem mellesleg, a kemoterápia egyik legszembetűnőbb mellékhatása is jelentkezik, a hajhullás.

Az oxigénterápia 100%-ban organikus hatóanyagainak köszönhetően teljesen kockázat- és irritáció mentesen segít visszaállítani a fejbőrt eredeti állapotába azáltal, hogy értékes hatóanyagokkal tölti fel. Új életre kelti a fejbőrt, gyorsítja annak regenerációs idejét, és látványosan felgyorsítja a hajnövesztést, a hajsűrűsödést és a haj erősödését.

irritáció nélkül, speciális organikus termékekkel megtisztítja és hidratálja a fejbőrt
professzionális masszázzsal és hidratáló kezeléssel elősegíti a fejbőr fellélegzését, és felkészíti a tápanyagok befogadásához
feltölti a fejbőrt vitaminokkal és ásványi anyagokkal, amelyeket tiszta orvosi oxigénnel juttatunk el a fejbőr mélyére, oda, ahol a sejtanyagcsere történik

Az oxigénterápia stimulálja a hajhagymákat és feleleveníti a fejbőrt. Kezeli a sugárkezelés során a fejbőrt ért káros hatásokat, visszaállítja a fejbőr megfelelő pH értékét, felgyorsítja a kollagénképződést, és aktivizálja a hajhagymák és a fejbőr sejtjeinek működését. Oxigénterápiánkkal ötször kevesebb idő alatt visszanyerheted dús és erős hajad.

Az oxigénterápia segíti a sejteket a hosszabb és aktívabb életben maradásban, és elősegíti az elhalt sejtek feloldódását. Az oxigén jelentősen növeli a bőr nedvességtartalmát és a bőr ellenállóképességét, így javul a fejbőr állapota, újra termékennyé válik, megerősödnek, új életre kapnak a hajhagymák.

kemo utan 2
kemo utan

A FEJBŐR STIMULÁLÁSA HAJBEÜLTETÉS ELŐTT ÉS UTÁN

hajbeültetés oxigénterápia web

A hajbeültetés komoly és igen költséges orvosi beavatkozás, amely leggyakrabban a kopaszodó vagy már nagy százalékban kopasz férfiakat érinti. Gyakran találkozunk azzal az esettel, hogy a hajbeültetés sikertelen, és előfordul, hogy többszörös beültetés során sem aktivizálódnak a beültetett hajhagymák. Mi lehet ennek az oka? Fejbőrünk hajszálaink táptalaja, amelynek egészséges működése a vitamin-, oxigén- és ásványi anyag-ellátástól függ. A bőr pH értékét normalizáló oxigénterápia kezelésünk feltölti a fejbőrt azokkal az értékes tápanyagokkal, amelyekre szüksége van, ezzel előkészítve a “talajt” az új hajhagymák sikeres befogadására. Az oxigén vérkeringés-javító hatással bír, így elősegíti a kollagén képződést, ami elengedhetetlen az egészséges, aktív fejbőr érdekében.

Hajgyógyászati kezelésünk a fejbőr tápanyagellátásának feljavítására összpontosul. A fejbőr kéregtelenítése, szennyeződésektől való megtisztítása után magas nyomású, orvosi oxigén segítségével csaknem 70 féle vitaminból és ásványi anyagból álló hatóanyagkomplexumot juttatunk a fejbőr legmélyebb rétegeibe, aminek köszönhetően a fejbőr fellélegzik, felelevenedik, és fellendül aktivitása.

hajbeültetés oxigénterápia mobil

OTTHONI HAJÁPOLÁS AZ OXIGÉNTERÁPIÁS KEZELÉS KIEGÉSZÍTÉSÉRE ÉS FELERŐSÍTÉSÉRE

termek 2
termek 1

A megfelelő, szakszerű otthoni hajápolás elengedhetetlen része az oxigénterápiás kezeléseknek. Az oxigénterápia kezelés során használt alaptermékeink otthoni használatra is elérhetőek, sőt az otthoni hajápolási rutin felerősíti és gyorsítja a kezelés hatékonyságát. Az Oxygeni Hair otthoni termékek szisztémában épülnek a kezelés hatóanyagaira, erősítik és segítik a hatóanyagok, vitaminok és ásványi anyagok beépülését. Otthoni termékeink ugyanazokat a hatóanyagokat tartalmazzák, mint a kezelésünk, ezáltal nyújtják és felgyorsítják a terápia hatását. Ezért a kezelés kiegészítésére kizárólag az Oxygeni Hair hajápoló termékei alkalmasak.

© Copyright - Oxygeni Hair & Skin