oxygeni hair and skin szalon 11. kerület
BejelentkezekárakOXYGENI HAIR & SKIN
oxygeni hair and skin szalon 11. kerület
BejelentkezekárakHAJGYÓGYÁSZAT, KOZMETIKA
oxygeni hair and skin szalon 11. kerület
BejelentkezekárakOXYGENI HAIR & SKIN
oxygeni hair and skin szalon 11. kerület
BejelentkezekárakHAJGYÓGYÁSZAT,
FODRÁSZAT

HAJGYÓGYÁSZATI KEZELÉSEK

Első sorban az intenzív hajhullás, post-covid hajhullás, androgén alopécia, zsíros vagy száraz fejbőr, korpásodás, fejbőr hámlás, irritált, viszkető fejbőr, száraz vagy zsíros korpa, sikertelen hajnövesztés, roncsolt haj, száraz, töredezett hajvégek, pikkelysömör, ekcéma az amivel hozzánk fordulnak.

Napjainkban az emberek több mint 90%-a valamilyen fejbőrproblémával küzd. A nem megfelelő termékek használata, a stresszes életmód, a helytelen táplálkozás, a káros környezeti hatások, nagyvárosi élet vagy akár genetikai tényezők is kiválthatják ezeket a hajgyógyászati problémákat. Az oxigénterápia kezelés kíméletes és rendkívül eredményes hatóanyag bejuttatást tesz lehetővé, nincs irritácó és allergiás reakció. A kezelés eredményessége 97% -os és több mint 50.000 skalpon végeztük már el.

KOZMETIKAI OXIGÉNTERÁPIA ÉS KEZELÉSEK

A kozmetikai oxigénterápia az immunrendszer erősítésén alapszik, aminek köszönhetően bármely bőr és kozmetikai probléma esetén alkalmazható, és látványos eredményt garantál. Anti-aging kezelések, problémás bőr kezelése, arctisztítás és gyantázás.
Az oxigénterápia segíti a sejteket a hosszabb és aktívabb életben maradásban, és elősegíti az elhalt sejtek feloldódását. Az oxigén jelentősen növeli a bőr nedvességtartalmát és a bőr ellenállóképességét, és így javul a bőr állapota.  A bőr a gázok számára átjárható, tehát az oxigénnel a bőrbe juttatott anyagok mélyebbre jutnak, mint normál alkalmazás során.

KEMIKÁLIAMENTES HAJREGENERÁLÓ KEZELÉSEK

100%-ban kemikáliamentes hajszerkezet regeneráló kezelés a hajtípusnak megfelelően: dehidratált és keratinhiányos hajra.

ORGANIKUS HAJFESTÉS

A Natulique organikus hajápoló és finish termékeit szívesen ajánljuk, azon a vendégeinknek is, akik fejbőrproblémákkal küzdenek. Igazoltan organikus alapanyagok, kiemelkedő minőség, kiváló hatékonyság és könnyű használhatóság – ezek jellemzik a NATULIQUE styling és hajápoló termékcsaládokat. Minden hajtípusra és hajápolási célra speciális termékeket és komplex megoldásokat biztosít, a természetes alapanyagok erejével.

A Natulique hajfestékek a legkíméletesebb, 100% ammóniamentes, magas teljesítményű professzionális hajfestékek a világon. 100% ammóniamentes tartós hajfesték igazoltan organikus összetevőkkel!

CSATLAKOZZ AZ OXYGENI LIFE PROGRAMUNKBA!

Ha oxigénterápiára jársz, csatlakozz Oxygeni Life programunkba, hiszen rengeteg kedvezményt és lehetőséget biztosítunk a vendégeinknek! Egyedülálló programunk lényege, hogy ne csak a bőrre és a hajra fókuszáljunk, hanem segítsünk megtalálni a probléma gyökerét és megoldani azt. Mivel minden vendégnek egyedi a problémája és sokszor nagyon sok figyelmet igényel a tanácsadás, így igyekszünk ezt a terhet részben levenni szakembereink válláról. Az Oxygeni Life kártyát Alíz utcai szalonunkba is át tudod venni.

ISMERD MEG HATÓANYAGAINKAT!

Az Oxygeni Hair termékei gondosan válogatott hatóanyagokat tartalmaznak, ezzel kímélve a bőrt,  fejbőrt és a hajat a mesterséges, káros anyagoktól. Igyekszünk a környezetet is kímélni, ugyanis a gyártási folyamatok során a minimumra csökkentettük a fosszilis energiafelhasználást.

Márkánk megálmodásakor szem előtt tartottuk, hogy a természetes hatóanyag-tartalmú termékekkel lehet a legtöbbet tenni a bőr, a haj és fejbőr egészségéért, éppen ezért fontos volt számunkra, hogy termékeink kemikáliáktól, és más káros anyagoktól mentesek legyenek. Az Oxygeni Hair termékei vegán hatóanyagokat tartalmaznak, nem dúsítjuk semmiféle színezékkel vagy illatanyaggal, a gyártás során pedig nem végzünk állatkísérleteket.